CERT…este CERT ca-i CERT…

De cele mai multe ori ne dorim sa avem certitudinea lucrului BINE FACUT, certitudinea implinirilor.

CERT, a fost randuri pe hartie, a fost planul unui vis de a crea conditii atractive pentru tineri, pentru voluntarii care au trecut  timp de doi ani prin Asociatia EXISTA O SANSA.

De fiecare data, cand sfarsitul clasei a XII ne aducea noi despatiri ramaneam cu doua mari mahniri-odata ca unii pleaca si ca nu am facut tot ce am putut si mi-am dorit pentru ei si a doua pentru cei care vin  si care trebuie sa fie seria care aduce schimbarea. Mi-am dorit o casuta a voluntarului , primitoare si vesela si azi avem un Centru de Resurse pentru Tineret. Da si azi exista si imi place sa-i spun Casuta voluntarului buhusean.

Visul s-a implinit.

Visul fiecaruia este ca  noi si copiii nostri sa traim intr-o lume mai buna.  Lumea suntem fiecare dintre noi si contributia noastra este esentiala , iar pentru a schimba ceva trebuie sa incepem cu educatia tinerilor , implicarea lor in actiuni care sa le de-a incredere si speranta ca vor si pot schimba lucruri.

Cate ore de munca , cat voluntariat??? Multttttt…

Cat stres ? Cata asteptare ?? deasemeni…

Sper ca tinerii sa inteleaga toate astea si ca efortul merita implicare serioasa in proiecte care sa-i formeze si sa-i adapteze la conditiile actuale.Trebuie sa stim sa daruim , sa stim sa cerem si sa obtinem lucruri. Sa avem respect pentru cei de langa noi, sa ne valorizam pe noi asa cum suntem si putem deveni. Cred in tineri si forta lor.

Puterea mea de a darui  si de a strange oameni alaturi imi da curaj sa cred ca tinerii pot schimba o particica din fiecare dintre noi.

Cu drag,
Elena Mitrea


Proiectul "CERT, o şansă pentru tine - Centrul de Resurse pentru Tineret" este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre Fondul ONG în România, accesaţi www.fondong.fdsc.ro. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org

Conţinutul acestui anunţ nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor anunţului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *