Da, vreau si eu o vara creativa la CERT!

CERT-proiectE vară şi buna dispoziţie este în topul preferinţelor pentru vacanţă!

Știm că nu vrei să mai auzi de lecţii şi teme pentru acasă, aşa că îţi propunem să ieşi din casă şi să pui altfel în practică toate cele învățate până acum. Te invităm la CERT – Centrul de Resurse pentru Tineret unde vara este creativă şi poţi să-ţi faci prieteni noi!

Cu ce ne ocupăm la CERT?

Noi, echipa CERT, te invităm şi te aşteptăm cu drag într-un spaţiu plǎcut, elegant şi confortabil în care ne dorim ca mediul de funcţionare să fie unul creativ, pentru a da împreună viaţă acestui centru, astfel încât să devină cât mai curând construcţia unei infrastructuri sustenabile pentru tineret şi voluntariat în oraşul Buhuşi.

Dacǎ vrei sǎ-ţi dezvolţi abilităţile de viaţă şi ai spirit practic, noi suntem puşi pe treabă şi-ţi oferim şansa să descoperi şi experimentezi la CERT – Centrul de Resurse pentru Tineret idei şi strategii noi de a aplica cunoştinţele teoretice învăţate la şcoală.
Ce ai de câştigat dacǎ vii la CERT?

1. Oportunitatea de a-ţi petrece vacanţa într-un mod creativ şi constructiv.

2. Înțelegerea procesului prin care o idee ajunge sǎ fie pusǎ în practică.

3. Şansa de a lucra alǎturi de voluntarii Asociaţiei “Există o şansă” şi de a fi supervizat de membrii echipei CERT.

4. Plǎcerea de a socializa şi de a lega noi prietenii.

5. Sentimentul apartenenţei la comunitatea voluntarilor activi şi creativi ai Centrului de Resurse pentru Tineret – CERT şi, ca răsplată pentru activitatea desfăşurată în centru, vei primi un certificat care să îţi ateste implicarea activă pe timp de vară.

6. Starea de bine într-un mediu de lucru plăcut, care te inspiră şi îţi facilitează dobândirea de atitudini pozitive, abilităţi de viaţă şi competenţe antreprenoriale recunoscute pe piaţa muncii.

P.S: Ceaiul, cafeaua şi zâmbetele sunt din partea casei

Ce zici? Accepţi provocarea? Înscrie-te aici: http://cert.existaosansa.ro/fii-voluntar/


Proiectul „CERT, o şansă pentru tine – Centrul de Resurse pentru Tineret” este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre Fondul ONG în România, accesaţi www.fondong.fdsc.ro. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org

Conţinutul acestui anunţ nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor anunţului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *