IMPORTANT – Miercuri 29.07.2015 incepe primul modul de curs Star(T) la puterea ONG

Cert-Exista-o-sansa-primul-atelier-tematic-2Star(T) la puterea ONG – Module de training pentru voluntari

Miercuri 29.07.2015, la ora 10 incepe primul din cele 4 module de curs – „Dezvoltarea abilitatilor de comunicare si lucru in echipa”.

Prin sesiunile de training echipa CERT urmareste dezvoltarea de competente în rândul voluntarilor care vor contribui la dezvoltarea organizatiei si la atingerea obiectivelor strategice ale proiectului ,, CERT, o sansa pentru tine_ Centrul de Resurse pentru Tineret”.

Urmatoarele sesiuni se vor desfasura intr-o perioada cuprinsa pana in luna septembrie -octombrie 2015 si vor aborda teme precum:

  • problem solving si leadership,
  • scriere de proiecte si
  • advocacy, public speaking si PR.

Poti deveni si tu voluntar al Asociatiei Exista o Sansa. Înscrie-te aici: Fii voluntar!

FII PREZENT!…

VOLUNTARIAT


Proiectul „CERT, o şansă pentru tine – Centrul de Resurse pentru Tineret” este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre Fondul ONG în România, accesaţi www.fondong.fdsc.ro. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org

Conţinutul acestui anunţ nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor anunţului.

2 thoughts on “IMPORTANT – Miercuri 29.07.2015 incepe primul modul de curs Star(T) la puterea ONG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *