ANUNŢ IMPORTANT: modulul de training nr. 2 se reprogrameazǎ pentru luna septembrie

Cert-Exista-o-sansa-primul-atelier-tematic-1Echipa CERT anunţă cǎ pentru modulul de training nr. 2 cu tema Rezolvarea de probleme şi leadership” planificat sǎ se desfǎşoare în perioada 13 – 14 august 2015 s-au înscris 14 tineri din care doar 9 au confirmat participarea. In acest caz, modulul de training nr. 2 cu tema Rezolvarea de probleme şi leadership” se reprogrameazǎ pentru luna septembrie, dupǎ începerea noului an şcolar, când lansǎm apelul de înscriere şi pentru elevii de clasa a IX a.


Proiectul „CERT, o şansă pentru tine – Centrul de Resurse pentru Tineret” este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre Fondul ONG în România, accesaţi www.fondong.fdsc.ro. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org

Conţinutul acestui anunţ nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor anunţului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *