Au inceput primele focus –grupuri la CERT

Asociatia Exista O Sansa anunta inceperea activitatilor care definesc o campanie de advocacy derulata la nivelul comunitatii buhusene – cunoasterea si aplicarea instrumentelor de implicare civica- activitate desfasurata in cadrul proiectului ,, CERT , o șansă pentru tine- Centrul de Resurse pentru Tineret, proiect finanțat prin granturile SEE 2009- 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

S-au organizat primele doua focus grupuri pentru categoria de varsta 18-23 ani si 24-29 ani, din cele 6 ( elevi 10-14 ani, tineri 14- 18 ani/ 18-23 ani/ 24-29 ani/ parinti/ cadre didactice) – CERCETARE în identificarea problemelor tinerilor pe categorii de vârstă.

Focus grupul are in vederea identificarea problemelor cu care se confrunta tinerii, precum si identificarea solutiilor posibile. Fiecare grup va privi si interpreta nevoile tinerilor identificate, din diferite puncte de vedere cautand si solutiile la rezolvarea sau ameliorarea acestora, percepute din calitatea de dascal, parinte, copil, tanar aflat in diferite faze de dezvoltare personala.

Va urma Sondajul de opinie, interpretari, discuții care să ducă la atingerea unui consens in stabilirea strategiei de actiune pentru rezolvarea problemelor identificate in urma analizei si interpretarii raspunsurilor inregistrate in cadrul sondajui de opinie. Aceasta actiune este un exercitiu real de implicare si va fi realizat de catre echipa de proiect impreuna cu 40 de tineri atrasi si voluntari.

Pentru a informa si atrage cat mai multi tineri in aceasta actiune desfasurata in premiera la nivel local s-a creat un eveniment on-line: APEL LA ACȚIUNE PENTRU TINERII DIN ORAȘUL BUHUȘI- CAMPANIE DE ADVOCACY- EXERCIȚIU DE ÎNVĂȚARE A CETĂȚENIEI ACTIVE.

Pentru programul de derulare a campaniei, înscriere și participare contactați Asociația Există O Șansă: e-mail: contact@existaosansa.ro, sau direct la sediul din strada Tineretului ( fostul Cinematograf Victoria), zilnic, de luni până vineri, între orele 10-14 unde obtineti cele mai avizate informații.

1) Focus grup – categoria de varsta 14-18 ani-CERCETARE în identificarea problemelor tinerilor pe categorii de vârstă.Primii pași în campania de advocacy.

CERCETARE în identificarea problemelor tinerilor pe categorii de vârstă.Primii pași în campania de advocacy.

Posted by CERT – Centrul de Resurse pentru Tineret on Thursday, September 3, 2015

2) Focus grup – categoria de varsta 23-29 ani- CERCETAREA – Primii pași în campania de advocacy- dezbateri pentru categoria de vârstă 23-29 ani

CERCETAREA – Primii pași în campania de advocacy- dezbateri pentru categoria de vârstă 23-29 ani.

Posted by CERT – Centrul de Resurse pentru Tineret on Thursday, September 3, 2015


Proiectul „CERT, o şansă pentru tine – Centrul de Resurse pentru Tineret” este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre Fondul ONG în România, accesaţi www.fondong.fdsc.ro. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org

Conţinutul acestui anunţ nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor anunţului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *