Star(T) la puterea ONG – Sesiuni de Training pentru dezvoltarea de competente în rândul voluntarilor

În data de 9 septembrie 2015 s-a desfăşurat cel de-al doilea modul cu tema „Problem solving si leadership”,din cele patru Sesiuni de Training pentru dezvoltarea de competente în rândul voluntarilor, care vor contribui la dezvoltarea organizatiei si atingerea obiectivelor strategice ale proiectului.

Actiunea este parte a proiectului “Cert, o sansa pentru TINE – Centru de Resurse pentru Tineret” finantat din granturile SEE 2009-2014, prin Fondul ONG in Romania.

„Proiectul CERT, o sansa pentru tine! – Centrul de Resurse pentru Tineret” finantat din granturile SEE 2009 – 2014, prin Fondul ONG in Romania.

Posted by CERT – Centrul de Resurse pentru Tineret on Wednesday, September 9, 2015


Proiectul „CERT, o şansă pentru tine – Centrul de Resurse pentru Tineret” este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre Fondul ONG în România, accesaţi www.fondong.fdsc.ro. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org

Conţinutul acestui anunţ nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor anunţului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *