Eu in viitor- Workshop Planificarea carierei

Atelier nr. 4

SEMINAR DE CONSILIERE SI ORIENTARE PENTRU ACCESUL LA UN LOC DE MUNCA SI PROGRAMAREA CARIEREI- facilitator Ovidiu Laurentiu Balean-psihilog, expert consiliere si orientare profesionala.
A fost o sesiune de lucru interesanta si captivanta la care au participat tineri si voluntarii Asociatiei Exista O SAnsa. Foarte putine persoane din comunitate.Ne-am bucurat de prezenta reprezentantilor postului local Buhusi TV .
Participantii au completat Testul Holland si asteptam cu interes interpretarea rezultatelor.
Testul Holland este denumit si testul intereselor profesionale, cel mai utilizat in consiliere si orientare profesionala. Un ghid al alegerii profesiei in functie de caracteristicile de personalitate.
Multumim tuturor pentru participare.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.486628304853356.1073741876.422712314578289&type=3

———————————————————————————————————————————-

Proiectul „CERT, o şansă pentru tine – Centrul de Resurse pentru Tineret” este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre Fondul ONG în România, accesaţiwww.fondong.fdsc.ro. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org

Conţinutul acestui anunţ nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor anunţului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *