PREA REBEL SA FII CONDUS !…RISCUL CONSUMULUI DE DROGURI, ALCOOL

PREA REBEL SA FII CONDUS!
Mesajul transmis de voluntarii antidrog tuturor voluntarilor

ASTAZI Agenţia Naţionala Antidrog, prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Bacău a fost prezenta la Buhusi prin participarea inspectorului de specialitate Marta BUTNARU care a sustinut o interesanta sesiune de informare si constientizare privind riscurile consumului de dorguri, tutun si alcool.
Au participat 35 de voluntari si tineri printre care s-a remarcat prezenta fostilor voluntari , astazi studenti la Bacau – Paula Buga -fost secretar departament voluntari si fost lider Giuliano Gruia student la medicina in Tg. Mures.
Acţiunea a fost parte a proiectului „CERT, o şansă pentru tine! – Centrul de Resurse pentru Tineret” – proiect finanţat prin grant-urile SEE 2009-2014, în cadrului Fondului ONG România. Seminarul face parte dintr-o serie de 5 sesiuni de informare pe diferite teme, cum ar fi violenţa domestică, traficul de persoane, stil de viaţă sănătos, prevenirea consumului de droguri, etc. „Prieten cu tine”, care au rolul de a crea o percepţie pozitivă asupra vieţii sănătoase, fără alcool, tutun sau droguri.
In plus evenimentul a marcha si Ziua Internaţionala a Voluntarilor într-o manieră diferită, prin implicarea voluntarilor în activităţi non-formale, care îşi propun întărirea abilităţilor de a face faţă presiunii grupului de egali şi tentaţiei consumului de substanţe psihoactive.
Multumim dnei inspector Marta BUTNARU pentru participare si modul in care a antrenat tinerii intr-o actiune care poate pune semne de intrebare despre ce si cum???>….
Multumim tinerilor, voluntarilor care si-au rupt din timp si au spus da solicitarii noastre. Suntem in perioada tezelor si intelegem aglomerarea de program. Pana la urma au testat chiar starea de euforie???? fals creata cu ajutorul unor ochelari speciali….

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.497512470431606.1073741897.422712314578289&type=3

—————————————————————————————————————————

Proiectul „CERT, o şansă pentru tine – Centrul de Resurse pentru Tineret” este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre Fondul ONG în România, accesaţiwww.fondong.fdsc.ro. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţiwww.eeagrants.org

Conţinutul acestui anunţ nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor anunţului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *