„Transparența decizională în administrația publică locală”

Atelierul tematic „Transparența decizională în administrația publică locală”desfasurat la CT.Ion Borcea Buhusi- unul din cele 12 ateliere tematice pe tema cetățeniei active, organizat în cadrul proiectului ,,CERT, o şansă pentru tine – CENTRU DE RESURSE PENTRU TINERET”. Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.
Invitat – Marian Dămoc, președintele Asociației Romanian Youth Movement for Democracy și manager al proiectului Cetățeni Activi pentru Bacău, Teodora Buga, Noemi Cristescu si Cristian Ghinghes.
Au participat aproape 70 de elevi si cadre didactice de la Scoala Gimnaziala Stefan cel Mare, Scoala Gimnaziala M.Eminescu si CT. I. Borcea.
Tinerii de astăzi sunt liderii de mâine. Ei trebuie să înţeleagă modul în care funcţionează o societate deschisă şi cum pot participa activ la dezvoltarea ei. Este necesar ca aceștia să îşi cunoască drepturile şi să își poată asuma responsabilitatea pentru ei însăşi şi pentru cei din jurul lor.
Proiectul CERT își propune să contribuie la transformarea elevilor noştri din tineri în cetăţeni cu atitudine.

https://www.facebook.com/existaosansa/?fref=ts

 

————————————————————————————————————————————–

Proiectul „CERT, o şansă pentru tine – Centrul de Resurse pentru Tineret” este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre Fondul ONG în România, accesaţiwww.fondong.fdsc.ro. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org

Conţinutul acestui anunţ nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor anunţului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *