Dezbatere publică

ASASASASA

ANUNT IMPORTANT
#finantareonguribuhusi #finantarinerambursabilebugetlocalbuhusi #centrulderesuresepentrutineretbuhusi

Asociata Exista O Sansa Buhusi a propus spre avizare si adoptarea Consiliului Local Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind regimul finantarilor nerambursabile din fondurile bugetului local al orașului Buhuși alocate pentru activitati nonprofit de interes local.(http://saad-engine.net/domain-www.primariabuhusi.ro/doc_display.php?doctype=presentation&autoID=3952)
Persoanele interesate pot transmite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ la sediul Primăriei Buhuși, str. Republicii, nr.5, Comp. Administrație și Relații Publice sau pe e-mail-ul primariabuhusi@yahoo.com, precum si la sediul Asociatiei Exista O Sansa( initiatorul propunerii) de luni pana vineri intre orele 11-15, sau pe adresa de e-mail contact@existaosansa.ro, până la data de 04.03.2016.
Actiunea este parte a Campaniei de advocacy ,,Este CERT – TINERII PE AGENDA CONSILERILOR LOCALI! “una din solutii la rezolvarea problemelor cu care tinerii se confruntă la nivelul orasului Buhusi.
Cercetarea s-a făcut într-un exercițiu de învățare a instrumentelor de cetățenie activă desfășurat de către voluntarii Asociatiei ,,Există o Șansă “ în cadrul proiectului ,, CERT, o șansă pentru tine- Centrul de Resurse pentru Tineret”, proiect finațat prin granturile SEE 2014, prin Fondul ONG pentru România; proiect prin care s-a creat prima infrastructură pentru tineret și voluntariat în orașul Buhuși și un complex de activități care au ca scop:
Creașterea nivelul de participare civică si cetațenie activă a tinerilor;
Crearea unui model de iniţiativă si implicare a tinerilor pentru tineri si comunitate;
Dezvoltarea și implementarea de campanii de advocacy pe probleme identificate în comunitate;
Creșterea oportunităților de dialog structurat între tineri și autoritățile publice locale;
Identificarea de noi mijloace de comunicare a societății civile cu autoritațile.

INVITAM ONG-URILE LOCALE SA TRIMITA PUNCTE DE VEDERE , PROPUNERI DE AMENDARE PENTRU UN SCOP COMUN- OBTINEREA TRANSPARENTA A FONDURILOR PENTRU ACTIVITATI NO-PROFIT LA NIVEL LOCAL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *