PERMISUL DE CONDUCERE ONG” excursii tematice si de invatare

Asociatia Exista O Sansa Buhusi a oferit ocazia unui grup de voluntari ai Centrului de Resurse pentru Tineret de a primi informatii despre voluntariat si implicare, despre motivare si importanta activitatii de voluntariat intr-o intalnire interesanta cu •Cristina Rigman, Director executiv al Pro Vobis, Centrul National de Resurse pentru Tineret Cluj Napoca .
• Ioana BERE reprezentant Centrul de Voluntariat Cluj care ne-a vorbit despre experinta pe care a dobandit-o ca voluntar european, despre voluntarii EVS (European Voluntary Service) si chiar voluntarii au avut ocazia sa asculte povestea lui Carlos, voluntar gazduit de CVCN in aceasta perioada.
•Multumim gazdelor noastre DIANEI BERE
Office Manager, care ne-a facilitat intalnrea cu Federatia SHARE si echipa Capitalei Europene a Tineretului Cluj-Napoca 2015 .
Vom reveni cu detalii si concluzii intr-un comunicat de presa structurat pe activitati si concluzii.

SCOPUL VIZITEI voluntailor CERT a fost atins datorita intalnirilor cu oameni importanti din zona ONG care au demonstrat forta tinerilor si rezultatul impliucarii in care creezi.

• Schimb de experienta si bune practici pentru identificarea de noi mijloace de coordonare a voluntarilor. Motivarea eficienta a voluntarilor. Cand, pentru ce actiuni, cum anume si prin ce mijloace?
• Cresterea gradului de implicare in comunitate a voluntarilor AEOS. Cresterea interesului altor tineri din comunitate pentru a se implica in activitati de voluntariat.
• Cresterea gradului de inovare in domeniul voluntariatului. Care ar putea fi proiectele urmatoare de voluntariat care pot atrage si motiva tinerii?
• Cum implicăm comunitatea locală in proiecte și activități de tineret?
• Noi contacte intre voluntari, noi contacte pentru proiecte viitoare.

——————————————————————————————————

Proiectul „CERT, o şansă pentru tine – Centrul de Resurse pentru Tineret” este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre Fondul ONG în România, accesaţiwww.fondong.fdsc.ro. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *