Voluntariatul pentru mine este o completare ideala in viata mea din prezent

Voluntariatul pentru mine este o completare ideala in viata mea din prezent

Voluntariez in cadrul Asociatiei "Exista o sansa" din anul 2013. Am fost parte a programului ,,Voluntari sanitari" dar si "Voluntari pentru seniori", am participat la organizarea de actiuni caritabile- spectacol caritabil, campanii umanitare( 2013 si 2014)de Craciun,  am mers in casele copiilor care au vazut pentru prima data pe Mos Craciun cu dulciuri, hainute si produse alimentare.
Am participat la sesiuni de martisoare si am facut impreuna cu echipa de voluntari mici spectacole omagiare cu diverse ocazii, prin care am adus mici bucurii batranilor de la Satul Milly si pacientilor de la Spitalul Orasenesc Buhusi.
 Am fost in echipa de voluntari cu care, de ziua internationala a dansului o initiativa venita din partea voluntarului Emi Dumitrasc am realizat un clip după o săptămână de filmări si peste 200 de cadre luate,am participat la  concursul cu premii organizat in Saptamana Nationala a Voluntariatului, la Gala Judeteana a Voluntarilor Bacauani am primit diploma de merit pentru activitatea desfasurata in 2013-2014.
Voluntariatul pentru mine este o completare ideala in viata mea din prezent
Pot spune ca experienta de voluntar nu neaparat m-a schimbat, dar mi-a dat sansa sa lucrez cu oameni, din placere, asa cum mi-am dorit mereu.
Asociatia 'Exista o sansa" este singura asociatie care creeaza oportunitati pentru tineri la nivel de Buhusi, iar prin crearea Centrului de Resurse pentru Tineret, ca urmare a finantarii obtinute conditiile de lucru sunt mai bune si cu o ambianta mai placuta.
In aceasta vacanta am avut ocazia sa particip si la sesiunile de informare care sunt foarte interesante, la sesiunea debate, la atelierul de mestesuguri .
Sunt incantata ca se organizeza si cursuri de formare pentru voluntari care contribuie la dezvoltrea noastra personala.
 Primul training „Dezvoltarea abilitatilor de comunicare si de lucru in echipa” la care am participat m-a determinat sa am o mai buna intelegere a propiei persoane si a persoanelor de langa mine. Acest training mi-a imbunatatit abilitatile de comunicare interculturala si m-a ajutat in procesul de dezvoltare personala. Cel de-al doilea training „Rezolvarea de probleme şi leadership” a fost unul foarte util ! Vreau sa va spun ca metoda folosita de trainer e super, adica chiar am plecat cu ceva de aici .
Chiar daca sunt in clasa a XII-a incerc sa ma implic in activitatile proiectului pentru ca sunt activitati multe si variate de formare si informare ceea ce ofera un beneficiu noilor voluntari care sunt norocosi sa lucreze in conditii mai bune decat am lucrat noi voluntarii de pana acum

Sandu Nicoleta Mihaela,18 ani- Voluntar la Asociatia ,, Exista o Sansa”Buhusi

CERT
2015-09-02T08:44:15+02:00

Sandu Nicoleta Mihaela,18 ani- Voluntar la Asociatia ,, Exista o Sansa”Buhusi

Voluntariez in cadrul Asociatiei "Exista o sansa" din anul 2013. Am fost parte a programului ,,Voluntari sanitari" dar si "Voluntari pentru seniori", am participat la organizarea de actiuni caritabile- spectacol caritabil, campanii umanitare( 2013 si 2014)de Craciun,  am mers in casele copiilor care au vazut pentru prima data pe Mos Craciun cu dulciuri, hainute si produse alimentare. Am participat la sesiuni de martisoare si am facut impreuna cu echipa de voluntari mici spectacole omagiare cu diverse ocazii, prin care am adus mici bucurii batranilor de la Satul Milly si pacientilor de la Spitalul Orasenesc Buhusi.  Am fost in echipa de voluntari cu care, de ziua internationala a dansului o initiativa venita din partea voluntarului Emi Dumitrasc am realizat un clip după o săptămână de filmări si peste 200 de cadre luate,am participat la  concursul cu premii organizat in Saptamana Nationala a Voluntariatului, la Gala Judeteana a Voluntarilor Bacauani am primit diploma de merit pentru activitatea desfasurata in 2013-2014. Voluntariatul pentru mine este o completare ideala in viata mea din prezent Pot spune ca experienta de voluntar nu neaparat m-a schimbat, dar mi-a dat sansa sa lucrez cu oameni, din placere, asa cum mi-am dorit mereu. Asociatia 'Exista o sansa" este singura asociatie care creeaza oportunitati pentru tineri la nivel de Buhusi, iar prin crearea Centrului de Resurse pentru Tineret, ca urmare a finantarii obtinute conditiile de lucru sunt mai bune si cu o ambianta mai placuta. In aceasta vacanta am avut ocazia sa particip si la sesiunile de informare care sunt foarte interesante, la sesiunea debate, la atelierul de mestesuguri . Sunt incantata ca se organizeza si cursuri de formare pentru voluntari care contribuie la dezvoltrea noastra personala.  Primul training „Dezvoltarea abilitatilor de comunicare si de lucru in echipa” la care am participat m-a determinat sa am o mai buna...